Bjootis favoriter

100 skönaste: Clinique Chubby Stick i Two Ton Tomato

February 5, 2018

Läppstift är ett ämne som jag ofta finner mig själv i passionerade diskussioner om. Eller ofta och ofta, men det händer, för det finns nästan inget i sminkväg som jag vurmar så mycket för som just läppstift. Tidigare i listan har ett supermatt och jätterött läppstift varit med, och även om det är ett av världens snyggaste läppstift, är jag fullt medveten om att steget till ett ultramatt läppstift är långt och läskigt för väldigt många. Faktum är ju att rött överlag är en läppfärg som många drömmer lite om, men inte riktigt vågar sig på. Är du en sådan person, eller är du helt enkelt bara sugen på ett himla trevligt läppstift, då ska du spetsa öronen lite extra nu. Eller ögonen kanske, för ni läser ju med största sannolikhet detta.

Nu för tiden finns ju denna typen av tjocka läppennor hos mer eller mindre alla märken, men när Clinique lanserade sina Chubby Sticks för några år sedan var marknaden inte fullt lika mättad på läppstift i pennform. Clinique var sannerligen inte först, tjocka läppennor (eller läppkritor om ni hellre vill) har funnits länge och var inte något särskilt innovativt ens när Clinique lanserade Chubby Sticks, men det är ju skillnad på läppkrita och läppkrita, det ska man veta. Clinique gör helt enkelt läppkritor som är lite bättre än många av sina konkurrenter och dessutom har dom färgen Two Ton Tomato, som faktiskt är en av mina favoriter i läppväg. Punkt. Och det, det vill inte säga lite det. Jag är en läppgunksjunkie av rang och har så många läppstift hemma att jag utan problem skulle kunna ha en ny färg på läpparna varje dag, hela året – kanske till och med lite längre.

Two ton tomato är en perfekt gateway-produkt för den som vill öva sig på det där med röda läppar. Eller gateway och gateway, man kan faktiskt nöja sig helt med Two ton tomato om man trivs i den, det är en sådan rakt igenom vacker färg att jag skulle vara rätt nöjd om jag bara fick ha ett enda läppstift och stiftet visade sig vara just detta. Skirt men långt ifrån mesigt, tufft men verkligen inte läskigt.

Det finns bara en annan läppkrita som jag gillar lika mycket som jag gillar Cliniques Chubby Sticks. Vilken krita det är? Nej ni, den karamellen tänker jag allt suga på lite till, för vad vore en blogg utan cliffhangers?

||||| 6 Gilla! |||||

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Judit May 26, 2017 at 6:19 pm

    Det här är så bra tips! Har för mig att du skrivit om läppkritan nånstans förut – sprang i alla fall och köpte en sån direkt i tomat-färgen och har inte ångrat det en sekund! Så bra ha-i-väskan räddare när man släppt allt annat men vill pigga upp sig lite: plötsligt ser shabby-looken kool och medveten ut (inbillar jag mig iaf)

  • Reply Annika February 7, 2018 at 7:10 pm

    Gjorde precis som Judit! Sjukt nöjd, bra pigga upp mig-färg.

  • Leave a Reply