Om Bjooti

Bjooti  såg dagens ljus för första gången i september 2006, vilket gjorde den till en av de första svenska skönhetsbloggarna. Under flera år var Bjooti även en av de största skönhetsbloggarna i Skandinavien men 2012 var det dags att säga farväl till skönhetsbloggandet på grund av bebisar, blöjbyten och sömnstörda nätter.

2015 ser återlanseringen av Bjooti, för nu är bebisarna inte längre bebisar, det finns lite mer tid att tänka klart en mening eller två och det är helt enkelt dags att börja doppa tårna i skönhetsbloggandet igen – för vet ni, jag har banne mig saknat det.

Bakom Bjooti ligger Katarina: bloggare, statstjänsteman, före detta skönhetsredaktör och sedan barnaben himla glad i smink. Jag har bloggat sedan 2001 och driver även En förbannad podd, Move it Mama samt Katta Kvack.

Bjooti är en skönhetsblogg med en avslappnad inställning till smink, ett personligt tilltal med glimten i ögat – och hand i hand med Bjooti promenerar nu även skönhetspodden Men fräscht!

Vad kul att ni hittat tillbaka!

För att kontakta mig, kasta iväg ett mail till katarina.stenskytt@gmail.com

 

8 Comments

 • Reply Bjooti » Premiär för Bjooti.net September 10, 2006 at 12:27 pm

  […] För att läsa mer om vilka vi är rekommenderar vi att du kikar på denna sida, där du inte bara får läsa om mig och Kajsa, utan även om vad ni kommer att kunna vänta er här på Bjooti. Vi har storslagna planer, som vi verkligen ser fram emot att förverkliga. […]

 • Reply Gabriella February 5, 2007 at 8:42 pm

  Hej! Kul med en sida där man får tips om skönhetsprodukter, satt och klicka på lite olika bloggar och fastnade för den här 🙂

 • Reply Anette January 17, 2008 at 1:15 pm

  Hej! Tänkte bara tala om att du är bäst Kattis!! =o)

 • Reply Jannie October 15, 2008 at 10:49 am

  Hejsan! oj vilken fin blogg du har! Hade tänkt höra..om du hade tips på en typisk “carmen electra” sminkning.
  Jag älskar hennes sminkningar. Men vet inte om jag passar i det? vad ska man använda för produkter och knep? Vet du kasnke inte svarar för du har väl fullt upp men tänke ge ett försök iallafall..
  Min blogg
  lindgrenjannie.blogpot.com

  sida för bilder på mig är
  jannielindgren.sedcard.se

  Ha en super bra dag ska rösta på dig på blogg awards..

 • Reply anita johansson January 20, 2010 at 9:41 am

  hej på frågan om varuprover.
  På Parfymeri L på Mariebergs galleria Örebro får man alltid prover med sig hem.
  Jag har hittat många sköna produkter genom den vägen.
  Bla. Sensais silky purifying pore clarifying essence, flaskan var lagom stor för att användas flera gånger och skapa ett måste ha begär. Produkten löser upp toppen på finnar och pormaskar så de hoppar ut så lätt! Toppen när man har tonårs barn.

 • Reply Det kom ett mail… « Bjooti – Sminkblogg August 15, 2011 at 2:49 pm

  […] Info […]

 • Reply Skatan January 21, 2018 at 8:35 pm

  Hey!
  Varför går det inte att lägga till Bj<3<3ti på bloglovin?!? Vill så gärna ha dig i mitt flöde….. Pretty please!

 • Leave a Reply