Press & Kontakt

Om du vill komma i kontakt med mig angående pressprover, pressinfo, tävlingar, eller kanske helt enkelt en fråga eller två, tveka då inte att maila mig på kattakvack@gmail.com. Observera att om du skickar mail med frågor till Bjooti så kan de komma att publiceras på bloggen.

Jag tar emot produkter i form av pressutskick för påseende och prov, precis som andra skönhetsjournalister. Och precis som andra journalister driver jag Bjooti utifrån svenska pressetiska regler. Jag lovar aldrig att skriva om  det material som skickas till mig. Jag tar inte emot betalning i någon form för att skriva om produkter. Jag ingår inte i några avtal om utbyte av tjänster för att skriva om produkter. Faktum är att Bjooti är helt befriad från reklam, en så kallad ad-free blog, och jag har inte ens ingått i några affiliateprogram för att tjäna pengar på bloggen. Det är fullständigt omöjligt att köpa sig utrymme på Bjooti – bara så att ni vet det.

 • Maria September 10, 2006 at 5:21 pm

  Hej tjejer!

  Först: härligt initiativ! En superbra blogg (?) som verkligen fyller upp ett hål kring sminkläsning på nätet!

  Sedan lite konstruktiv kritik: Det är lite svårt (aja, allt är ju relativt..) att snabbt och lätt få en överskådlig vy över vad som är rubrik och vad som är övrig info, eftersom allt har samma typo och är bold.
  Jag menar alltså att rubrik, tid + datum, ämne och kommentarer alla har samma utseende – vilket gör att man lätt “tappar” rubriken, som självklart är vad som är viktigast.

  Annars – kanonsida!

  Hoppas jag uttryckt mig någorlunda klart 😛

  Nu ska jag fortsätta läsa era trevliga inlägg
  VH
  /Maria

 • Katarina September 10, 2006 at 7:08 pm

  Hej Maria!

  Tack för dina kommentarer. Jag ska ta och pilla lite med koderna så att det förhoppningsvis blir lite mer överskådligt vad som är rubrik och vad som är övrig info 🙂 Jättebra tips. Tack!

 • v September 13, 2006 at 1:57 pm

  hej!
  tankte lagga upp en lank till dig pa min blogg: http:// fashionette.wordpress.com

  kolla garna in den 🙂

 • Katarina September 14, 2006 at 6:58 pm

  V> Vad kul att du länkar. Jag ska genast kika in på din blogg.