Läppgunksresan

Läppgunksresan #76: Kat Von D Painted Love Lipstick – Lolita

January 18, 2011

Dusty rose, dammig ros… så beskrivs färgen Lolita ur Kat Von D’s sminkkollektion för Sephora. Jag var alldeles gruvligt snabb på att ragga upp en medhjälpare i staterna då Kat Von D släppte sitt smink och trots att jag omedelbart blev ganska glad i läppstiften har det vare sig blivit fler beställningar (trots flera tjusiga färger) eller särskilt många användningar. Att mina stift ofta ligger mer eller mindre oanvända beror givetvis på att jag har så många som jag växlar mellan.

När det kommer till dessa läppstift från kändistatueraren så gillar jag både formulan och färgen, även om Lolita i mina ögon gärna hade fått vara bara en liten aning ljusare – färgen är rosa med en dragning åt nude som är lite för mörk för att helt passera som nude på mig. Jag gillar den matta finishen och att det inte lämnar någon märklig bismak i munnen, vilket förvånande många läppstift gör (borde inte sånt vara förbjudet?). Sitter bra som tusan och trots att det både är matt och sitter bra så känns det inte uttorkande, vilket jag annars tycker är ganska vanligt.

||||| 0 Gilla! |||||

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply