Läppgunksresan

Läppgunksresan 2018: Kat von D Everlasting Liquid Lipstick “Lolita”

February 12, 2018

Förra vårvintern någon gång, läste jag om Lolita från Kat von D. Det beskrevs som den perfekta nyansen som passar till allt. Righty ho, tänkte jag, och travade iväg till Sephora på min lunchrast och köpte en hylsa Everlasting Liquid Lipstick i just färgen Lolita. Färgen kändes inte helt obekant i ansiktet när jag tittade mig i spegeln, vilket jag tog som ett tecken på att den indeed var en färg som helt enkelt passade och som jag kände mig hemma i. Tänkte inte alls på att det kanske var så att jag en gång i tiden faktiskt hade Lolita som Painted Love Lipstick, men det hade jag, visade det sig, när jag googlade lite och hittade mitt egna inlägg om det. Ja ja, det läppstiftet är sedan länge borta (har för mig att det fick munnen att smaka off), men den här nyare varianten använder jag lite titt som tätt. Inte minst för att det sitter så jädra bra på läpparna. Supermatt finish, vilket jag inte vill ha alla dagar, men då är det ju bara att dra på lite läppbalsam eller glans på, om man så behagar. Och ja, det är en färg som både kan se vardaglig och festlig ut, helt beroende på vad man sminkar sig och klär sig med i övrigt, eller helt enkelt beroende på vilket sammanhang man befinner sig i – jobb som fest, Lolita funkar faktiskt till det allra mesta.

||||| 7 Gilla! |||||

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply